Inschrijven nieuwsbrief
Volg ons overal
 

Ledverlichting

Return On Energy is specialist in het energiezuinig maken van bestaande verlichtings bronnen.

Led verlichting

Ledverlichting

 

Ledverlichting is energie efficient en duurzaam, u bespaart tot wel 90% op uw energiekosten

 

 • Ledverlichting word nauwelijks warm als ze aan staan, wat betekent dat de energie die naar de led lamp gaat, bijna maximaal benut wordt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld halogeen lampen, deze verbruiken tot wel 90% van de energie aan warmte.
 • Ledverlichting produceert meer licht per watt energie
 • Standaard ledverlichting heeft gemiddeld 35.000 tot 50.000 brand uren, en sommige high-quality ledverlichting heeft zelfs een duur van 100.000 brand uren. Een traditionele gloeilamp heeft 1000 tot 2000 branduren.
 • De technologie van ledverlichting is perfect voor toepassingen als knipperlichten, die vaak aan en uit gaan tijdens het gebruik. Andere verlichting zal eerder kapot gaan als het intensief gebruikt wordt.
 • Ledverlichting is een massief produkt, dus ze zullen niet snel breken of kapot springen. Overige verlichting als een gloeilamp zijn meer breekbaar, doordat ze bv lucht of gas bevatten, of breekbare punten, als de voet van de lamp.

TL verlichting

 

Zonder dat u moet investeren in geheel nieuwe armaturen leveren wij een systeem dat doormiddel van plug & play in te passen is. U gaat tot wel 50% op uw energiekosten besparen met deze nieuwe generatie T5 Verlichting en met onze zeer scherpe aanbiedingen kunt u uw investering gemiddeld binnen 1 tot 1,5 jaar terugverdienen.

 

De meeste TL-verlichting werkt nog met een starter en een verouderd type voorschakel apparaat. Deze apparaten genereren enorm veel warmte en dat is energie die niet wordt omgezet in licht. Dit betekent niet alleen warmteontwikkeling op ongewenste plaatsen maar ook een ongewenste kostenpost. Bij het opstarten flikkert de oude lichtbron en geeft op basis van de gebruikte 50 Hertz techniek onrustig licht met meestal enorme trillingen. Het verval van de lichtopbrengst kan al na honderd branduren oplopen tot 15%. Door gebruik te gaan maken van onze T5 adapter met hoogfrequent techniek en het gebruik van hoogwaardige componenten zorgt deze voor een energie-efficiënte van wel 99,8%. Hierdoor is de warmteontwikkeling te verwaarlozen en door de gebruikte 50.000 Hertz techniek beschikt u over prettiger trillingsvrij licht, ook bij het opstarten heeft u dan direct licht en geen opstart tijd meer.

 

.

T5-Verlichting
 • LED VERLICHTING

  • Tot wel 90% besparen
  • Langere levensduur
  • Mooiere en betere verlichting
  • Milieuvriendelijk
  • Zeer korte terugverdientijd

Meer info over LED- en TL verlichting? Wij helpen u graag!

 

 

IK WIL MEER INFO