Inschrijven nieuwsbrief
Volg ons overal
 

Slimme Thermostaat

Slimme thermostraat

SLIMME THERMOSTAAT

Staat de verwarming nog hoog terwijl er niemand thuis is? De slimme thermostaat schakelt vanzelf naar een lagere stand als er geen beweging in huis is. Vriest het buiten en komt u eerder thuis dan verwacht? Via de app op uw smartphone zet u de slimme thermostaat een paar graden hoger als u onderweg bent naar huis.

 

Is mijn CV-ketel geschikt voor de slimme thermostaat?

 

Als u een afwijkende schakelspanning heeft of als uw verwarmingstoestel niet in staat is de voeding voor de thermostaat te verzorgen dan heeft u voor het aansluiten van de slimme thermostaat een Power Converter nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval als u een Nefit ketel heeft of  1 van de ketels in dit overzicht. De installateur kan deze Power Converter samen met de slimme thermostaat voor u installeren voor een totaalprijs van €198,-.

ROE Comfort Wijzer

Heeft u warmelucht-, stads-, vloer- of weersafhankelijke verwarming en/of zijn verschillende ruimtes apart schakelbaar met verschillende thermostaten? Dan kunt u geen gebruik maken van de Slimme thermostaat van ROE. U kunt wel de andere functionaliteiten van ROE Comfort Wijzer gebruiken, zoals het uitmeten van uw slimme meter of het opsporen van energieslurpers met behulp van smart plugs.

INZICHT IN UW VERBRUIK

Daarnaast worden met ROE Comfort Wijzer pieken en dalen in uw gas- en elektriciteitsverbruik zichtbaar door het uitlezen van de slimme meter via de bijgeleverde kabel. Via een beveiligde online omgeving krijgt u heel eenvoudig toegang tot uw gegevens. Zo kunt u nog slimmer energie besparen. Vanaf 2015 zullen in heel Nederland de huidige gas- en elektriciteitsmeters vervangen worden door de slimme meters.

 

Met ROE Comfort Wijzer bent u daar al op voorbereid. Een aansluitkabel voor de slimme meter wordt meegeleverd zodat u na vervanging van uw meters deze ook uit kunt lezen en inzicht krijgt in uw totale verbruik. Indien u nu al slimme meters wenst kunt u die versneld aanvragen via de netbeheerder.

Besparen met een slimme meter? Wij helpen u graag!