Inschrijven nieuwsbrief
Volg ons overal
 

Referenties

Particulier

 

ROE heeft de afgelopen jaren 1300+ installaties verzorgt. Dit doen we voor eigen klanten maar ook voor andere opdrachtgevers zoals ENECO, Vereniging Eigen Huis, Stichting Natuur en Mileu en IKEA.

 

De installaties bij particulieren bestaan uit 6-24 panelen. De omvormers zijn van Omnik, SMA, Growatt en Solaredge. De installaties gebeuren conform verschillende hoge (hoge) eisen en normen. Zowel op het dak als in de woning.

Nieuwbouw

 

Energieneutrale woningen. 0 EURO op de energierekening door middel van een warmtepomp en zonnepanelen. ROE heeft de afgelopen jaren meerdere nieuwbouw projecten verzorgt voor onder ander Dura Vermeer, BAM en VORM bouw.

 

Bij de schuine daken worden de zonnepanelen bevestigd met een indak systeem. Dit in tegenstelling tot de opdak systemen die we in Nederland (bijna) altijd zien. De zonnepanelen in plaats van de dakpannen. Deze BIPV montagesystemen zorgtvoor mooiere dakvlakken en is ook intressant voor particulieren als de pannen moeten worden vervangen.

 

Bij deze projecten zijn warmtepompen van Itho Daalderop geplaatst. De zonnepanelen van CSUN en SMA omvormers zorgen ervoor dat het energie verbruik van de warmtepomp volledig wordt gecompenseerd.

Woningbouw

 

Sinds drie jaar mag ROE helpen om de voorraad van een woningbouw vereniging in Rotterdam te verduurzamen. De woningbouw vereniging neemt op deze manier haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. En zorgt dat haar woningvoorraad een goed energielabel krijgt. De huurders krijgen lagere woonlasten door het opwekken van stroom.

 

Naast de woningen worden ook op flats en op de kantoorpanden zonnepanelen geplaatst.

 

Alle woningen zijn voorzien van Suntech 270 WP panelen en SMA , Growattof Mastervolt omvormers. De meeste panden met YINGLI panelen.